Dienstverlenende AFAS Partner

AFAS Experts met specialistische kennis van HRM, Finance en SA

Snel inzetbare Specialisten mét AFAS kennis én optimalisatie van uw AFAS omgeving onder één dak

• AFAS Consultancy

Blijf doorontwikkelen en haal het maximale uit uw AFAS Software omgeving !

Onze gecertificeerde consultants kunnen jou adviseren en ondersteunen bij het proces om dit te realiseren.

Daarbij streven wij ernaar dat de organisatie uiteindelijk zelfstandig en efficient leert werken met de nieuwe mogelijkheden die de software van AFAS te bieden heeft. 

• HRM/Payroll/FA Professionals

Voorkom extra werkdruk of overbelasting van uw medewerkers of overbelasting van uw bedrijfsprocessen ! 

Hoe ? Door het inzetten van extra capaciteit en kennis van niet alleen de vakgebieden HRM, Payroll of Finance, maar ook mét gedegen AFAS ervaring.  

Onze eigen medewerkers (géén inhuur van derden) zijn direct operationeel en voorkomen of verhelpen onnodige werkdruk op genoemde afdelingen.  

 

Voordelen van de combinatie van AFAS Consultancy én HRM / FA / SA Specialisten

Multi Functioneel inzetbaar
Medewerkers bij Athena Business Support zijn niet alleen inzetbaar voor het optimaliseren van uw AFAS omgeving, maar tevens inzetbaar op de vakgebieden HR, Finance of Salarisadministratie. 
Wij hebben expertise in huis voor de rollen HR medewerker tot HR Business Partner, Administratief Financieel Medwerker tot Financial Controller of Medewerker Salarisadministratie tot aan Payroll Specialist En allen zijn AFAS Expert of Senior gebruiker van deze software.

Wat klanten van ons zeggen

Willem Strijbosch is een gedreven AFAS professional.


Willem kan onze vraagstukken uitstekend vertalen naar de AFAS gerelateerde oplossingen en biedt ons ook goede ondersteuning bij de inrichtring in Afas en de kennisoverdracht naar onze betrokken medewerkers.


Naast de technische kennis is er sprake van een correcte en heldere communicatie en kan er indien nodig snel geschakeld worden.

Kortom de samenwerking is prettig, wij ervaren Willem als deskundig, professioneel en resultaatgericht.


Landstede Groep Zwolle

"Jorrit heeft GGNet geholpen bij de implementatie van AFAS voor de afdeling Inkoop en na live gang ook bij het functioneel beheer.

Binnen een week hadden we ondersteuning van Jorrit en kon hij direct worden toegevoegd aan de projectorganisatie.

Door de actuele kennis van Insite en zijn achtergrond met functioneel beheer kon hij direct de vertaling maken wat er moest gebeuren en dit gaf rust op de afdeling.

De opgedane kennis bij andere GGZ-instellingen heeft er toe geleid dat de inrichting aansluit bij onze klanten.
Na de live gang heeft Jorrit een actieve rol in het functioneel beheer genomen om het gebruik te optimaliseren en de restpunten na live gang weg te werken"


GGNet Warnsveld

"Vanaf 1 oktober 2023 is Priscilla Wiersma bij Accolade Zorg werkzaam. Priscilla heeft de taken overgenomen van een HR-medewerker die met vervroegd pensioen is gegaan.

In deze rol zorgt Priscilla ervoor dat onze HR-administratie binnen AFAS op rolletjes loopt. Lopen zaken (nog) niet naadloos, dan zoekt Priscilla naar oplossingen. En deze weet zij vervolgens te vertalen in praktische processen.

 

Priscilla levert een waardevolle bijdrage aan het opstellen van de HR-roadmap en met name aan de optimalisatie van de processen in AFAS.  Priscilla is sociaal sterk en een verbinder. En ook een ster in taarten bakken!
Accolade Zorg - Bosch en Duin

 

Image

Partner van Athena Business Support

Greenmonkeys is gespecialiseerd in het recruitment van ICT professionals. Al 20 jaar bouwen wij dagelijks aan het uitbreiden van ons netwerk met ICT Professionals