Onze Vacatures

Image
HR Medewerker
Om verdere invulling te kunnen geven aan onze groei, zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van HR Medewerker. Het betreft een rol waarin je ondersteuning verleent aan onze opdrachtgevers.
Image
HR Adviseur
Om verdere invulling te kunnen geven aan onze groei, zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van HR Adviseur. Het betreft een adviserende rol waarin je ondersteuning verleent aan diverse HR vraagstukken bij onze opdrachtgevers.
Image
HR BUSINESS PARTNER
Om onze opdrachtgevers te kunnen ondersteunen bij strategische HR vraagstukken, zijn wij op zoek naar een ervaren HR Professional voor de functie van HR Business Partner.
In deze functie werk je samen met het MT...
Image
Functioneel Beheerder
Voor het beheer van AFAS Software omgevingen van diverse klanten, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van Functioneel Beheerder. In deze functie werk je nauw samen met directe collega’s en betrokken medewerkers van onze...
Image
AFAS Consultant
Als Dienstverlenende Partner van AFAS Software, zijn wij vooral bij onze opdrachtgevers actief in het zo goed mogelijk benutten van de mogelijkheden die deze software te bieden heeft.
Als AFAS Consultant bij Athena Business...
Image
Financial Controller Jr/Sr
Ben jij de Financial Controller zie zorgt voor vlekkeloze maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen bij onze klanten? Je duikt graag diep in het consolideren, controleren en analyseren van belangrijke cijfers en je bent de persoon die deze essentiële informatie....
Image
ADM FINANCIEEL MEDEWERKER
Ben jij goed administratief onderlegd en vindt je het leuk om met cijfers om te gaan ? Wil je daarnaast ook doorgroeien binnen het vakgebied of wil je andere in de toekomst helpen hoe je zo goed mogelijk je administratie onderhoud in AFAS Software ?....
Image
MW SALARISADMINISTRATIE
Voor verschillende AFAS klanten verzorgen wij ondersteuning op de Salarisadministratie. Om deze dienstverlening verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van Medewerker Salarisadministratie.
Ben jij die ondernemende, vriendelijke....
Image
Commercieel Marketing Mw
Om de dienstverlening van Athena Business Support nog beter onder de aandacht te krijgen bij onze opdrachtgevers, zijn wij per direct op zoek naar ondersteuning op het gecombineerde vakgebied van Commercie en Marketing.